2WCT

Verslag 04/04/10

Ga naar beneden

Verslag 04/04/10

Bericht  Gast op 04.04.10 21:31

Ik dacht eerst met de auto tot in Tildonk te komen (om dan aan de rit te beginnen) maar vermits Tom en Roel afgezegd hadden, ben ik alleen vertrokken op zondagrit (De Kapittelroute zal dan voor een volgende keer zijn) vanuit Erps-Kwerps.
Met zware benen vertrokken richting Tildonk. Het kon zijn dat Eddy nog mee ging dus voor de zekerheid toch even langs de brug.
Tot 9u15 gewacht, ondertussen Bram nog gezien, en vertrokken richting Leuven.
Ik dacht een rondje Leuven te doen maar de benen voelden nog altijd zwaar aan.
Dus maar besloten om Rock-Werchter te combineren met de Jubileumroute.
Van Tildonk richting Wijgmaal en door naar Rotselaar. Ondertussen kwamen de benen al wat losser en besloten om een extra luske in te lassen. Vanuit Rotselaar richting Holsbeek om daar de Chartreuse te doen. Via Holsbeek - Kortrijk-Dutsel - Nieuwrode - Wezemaal terug aan- gepikt op de Rock-Werchterroute. Demer af tot in Werchter. Jubileumroute gevolgd. Terug in Tildonk nog eens de vaart gevolgd tot bij mijn schoonouders, koffieke gedronken en terug vertrokken richting Erps-Kwerps. Met de wind in het nadeel nog even een Sigaarke meegenomen en dan recht naar huis. Goed voor een ritteke van 80km zonder platte banden.

Cu
Ikke

Gast
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

van dag vergist???

Bericht  Freek op 05.04.10 23:17

Ben met een dagske vertraging op de fiets gekropen om toch iets gedaan te hebben dit lang weekend. Vetrokken met het idee om het aantal km van Pascal gisteren te evenaren, maar eens ik op de vaart zat kon ik de benen niet houden en "vloog" Laughing ik van wiel naar wiel tegen duizelingwekkende snelheden. Toen ik halfweg de terugrit wat wilde temporiseren bleek er iemand in mijn wiel te zitten. Dan ben ik er maar terug ingevlogen...

Gevolg was dat ik aan Kampenhout sas met krampen zat in de slechte kuit en heb moeten beslissen om de rit met een 20-tal km in te korten. Via Tildonk en Wespelaar terug naar huis om op 60km af te ronden.

Freek
Gast


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum